Oavsett om du precis har startat igång eller är på väg att avveckla en blomsterbutik, kan det vara bra att få hjälp med att packa och flytta. Vilka alternativ finns om du behöver flytta din verksamhet på ett tryggt och säkert sätt?

Flytta smidigt och säkert

Många anser att det är onödigt att lägga pengar på att få hjälp med flytten, men när det kommer till säkerhet och smidighet är det en av de bästa investeringar man kan göra. Om du tar hjälp av Rentandmove.se när du ska flytta kommer du få dina saker flyttade på ett mycket snabbt och effektivt sätt. Självklart kan du själv packa och förbereda en del om du vill, annars sköter flyttfirman allt åt dig, från packning till leverans. Dessutom kan de erbjuda flyttstädning av butikslokalen.

Andra alternativ

Tillhör du dem som trots allt inte vill ta hjälp av en professionell flyttfirma och föredrar att flytta till eller ifrån din blomsterbutik själv? I så fall kan du köpa egna flyttkartonger, hyra en släpkärra och ta hjälp av exempelvis vänner och familj för att få sakerna paketerade och flyttade från A till B. Om du har långt emellan det gamla och nya stället och/eller helst vill ha möjlighet att flytta alla saker på en gång, kan det vara smart att hyra en flyttbil istället, där sakerna är i tryggt förvar och där allt får plats.