Mode kommer och går, bara stil förblir detsamma. Så sa den framstående modeskaparen Coco Chanel (1883-1971). Medan vissa modetrender kommer och går är det vissa stilar som kommit för att stanna.

4 saker att alltid ha i garderoben

Kvinnor behöver en serie klädesplagg för såväl vardagliga aktiviteter som speciella tillfällen. Här presenteras de bästa plagg som aldrig går ur modet och som passar vem som helst oavsett bakgrund eller yrke.

Dessa plagg kan utgöra basen i din garderob oavsett stil och tillfälligt mode. Ta chansen att se bra ut vid alla tillfällen! Oavsett datum i kalendrar och plats kombineras dessa kläder lätt och kan bäras under alla årstider utan att gå ur stil.

1. En klänning: En klassisk, medellång, ärmlös och enkel klänning är alltid lämpligt att ha i din garderob oavsett klädsamling. Det är en klänning som belyser dina attribut och kan bäras såväl dag som kväll.

2. Jeans: Det är det plagg som används av kvinnor dagligen och en bra jacka kan vara den perfekta kombinationen för en avslappnad och modern look. Klassiska jeans är mörkblå och matchar de flesta plagg.

3. En skjorta: En vit eller svart bomullsskjorta är ett mångsidigt plagg som du kan kombinera med byxor, shorts, jeans, kjolar med mera. Det är även ett historiskt plagg som funnits sedan antiken. Skjortan kommer att vara mycket användbar vid professionella sammanhang som till exempel ett möte, en föreläsning eller en finare restaurang. Den belyser ditt utseende och är ett enkelt plagg som matchar alla accessoarer.

4. En mörk blazer: Det är nyckeln till en mångsidig garderob eftersom den kan kombineras med allt. Den utstrålar en formell stil och kan bäras med klänningar, kjolar eller byxor.