Det är roligt att hålla på med inredning och blommor, särskilt då det också är perfekta bloggämnen. Om du har en blogg vill du naturligtvis få den att växa och att nya läsare ska upptäcka din sajt.

Inredning

De flesta av oss vill att våra hem ska visa vilka vi är. Det finns så mycket som vi kan göra för att skapa personliga hem, genom både möbler, tavlor, blomdekorationer och tapeter. Andra av oss föredrar ett mer minimalistiskt och lättstädat hem. Oavsett vilken stil som du har, så fungerar båda väldigt bra för en blogg. Om du letar efter tapeter hittar du tapeter för alla stilar hos Familjetapeter, enkelt, snabbt och fraktfritt.

Bloggtips: Projekt

Ett smart sätt att få liv i en blogg är genom att skapa ett projekt, som att göra om vardagsrummet, sy bröllopsklänningen av ett sängöverkast, eller skapa en blomoas i uterummet. Ett projekt ger dig dels mycket att skriva och det blir lite av en följetong för läsarna, dels kan du göra bra gör-det-själv-artiklar av delmomenten.

Bloggtips: Ligg i framkant

Det är många som börjar blogga om blommor eller vårstädning precis när de håller på med det. Det du istället bör göra, är att blogga om det tidigare än alla andra. När folk sedan googlar på städtips eller på hur de ska plantera rosor, så kommer de till din blogg.